6096251609 |
Gestió al·lèrgia alimentària a l'’escola |
2018-2019 |
Taller a centre. Educació Infantil-Primària |
|
|
|
2/4/2019 - 14/5/2019 (12 hores) de 17:00h a 19:00h |
|
ESC Espiga |
|
Partida Bovà, 14 (Lleida)  |
|
|
Format |
Presencial |
Organització |
Servei Educatiu Segrià
|
| |
|
|
| |
Inscripció |
09/01/2019 - 18/01/2019 . Activitat restringida |
|
|
Descripció i Metodologia: |
El taller té com finalitat la promoció d'una escolarització segura per als alumnes que tenen algun tipus d’al·lèrgia alimentària.
|
| |
Objectius |
1. Facilitar l’aprenentatge de coneixements, habilitats i mesures preventives al personal dels centres educatius.
2. Promoure coneixements pràctics per actuar davant d’una reacció al·lèrgica ja sigui lleu o greu (anafilaxi).
|
| |
Continguts |
1. L'al·lèrgia alimentària.
2. L'anafilaxi.
3. Anàlisi i implantació de mesures preventives en l'àmbit escolar.
|
| |
Formador/a |
Jèssica Pardos Plaza
|
| |
Avaluació |
Transferència:
- Aprofitament i transferència immediata a la pràctica docent d’aspectes relacionats amb els continguts de l’activitat formativa.
|
| |
Requisits de certificació |
- Assistència a un mínim del 80% de les hores presencials de formació.
- Avaluació positiva de les tasques planificades en relació amb l’aprofitament.
|
| |
Persones destinatàries |
Professorat de l'Escola Espiga de Lleida
|
| |
E-mail |
crp-segria@xtec.cat
|
| |
|
|
Calendari |
Sessió 1 |
dimarts |
02/04/2019 |
1700 |
1900 |
Sessió 2 |
dimarts |
09/04/2019 |
1700 |
1900 |
Sessió 3 |
dimarts |
07/05/2019 |
1700 |
1900 |
Sessió 4 |
dimarts |
14/05/2019 |
1700 |
1900 |
|
| |