Més informació [ Llista d'activitats | Detall d'activitat

 
6096251609   Gestió al·lèrgia alimentària a l'’escola
2018-2019   Taller a centre. Educació Infantil-Primària
  
   2/4/2019 - 14/5/2019 (12 hores) de 17:00h a 19:00h
   ESC Espiga
   Partida Bovà, 14 (Lleida) 
  
Format   Presencial
Organització   Servei Educatiu Segrià
  
  
  
Inscripció   09/01/2019 - 18/01/2019 . Activitat restringida
  
Descripció i   Metodologia:   El taller té com finalitat la promoció d'una escolarització segura per als alumnes que tenen algun tipus d’al·lèrgia alimentària.
  
Objectius   1. Facilitar l’aprenentatge de coneixements, habilitats i mesures preventives al personal dels centres educatius.
2. Promoure coneixements pràctics per actuar davant d’una reacció al·lèrgica ja sigui lleu o greu (anafilaxi).
  
Continguts   1. L'al·lèrgia alimentària.
2. L'anafilaxi.
3. Anàlisi i implantació de mesures preventives en l'àmbit escolar.
  
Formador/a   Jèssica Pardos Plaza
  
Avaluació   Transferència:
- Aprofitament i transferència immediata a la pràctica docent d’aspectes relacionats amb els continguts de l’activitat formativa.
  
Requisits de  certificació   - Assistència a un mínim del 80% de les hores presencials de formació.

- Avaluació positiva de les tasques planificades en relació amb l’aprofitament.
  
Persones  destinatàries   Professorat de l'Escola Espiga de Lleida
  
E-mail   crp-segria@xtec.cat
  
  
Calendari  
 Sessió 1   dimarts   02/04/2019   1700   1900 
 Sessió 2   dimarts   09/04/2019   1700   1900 
 Sessió 3   dimarts   07/05/2019   1700   1900 
 Sessió 4   dimarts   14/05/2019   1700   1900 
  


Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació
Pla de formació permanent